keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Blogin ja tyttären synttärit!

Vuosi sitten, uudenvuodenaattona, istahdin koneelle ja tein ensimmäisen päivityksen tänne blogiini. Vähän jännitti silloin, mitä tuleman pitää eli lukeeko tätä kukaan tai jaksanko päivittää tänne väkerryksiäni? No, lukijoita on riittänyt ja olen mielestäni ihan kiitettävästi jaksanut tänne tekeleitäni postailla :)

Katselin juuri noita Bloggerin tilastoja. Listaankin tähän top3 suosituimmat (katselumäärän mukaan) tekstini. Katsotaan, oletko samaa mieltä kuin valtaosa lukijoista:

3. Betonista alustoja ulkotulille

2. Onnea hääparille!

1. Joulukortti 2014  

Olisi kiva kuulla, mikä postauksistani on eniten sinun mieleesi! Innostuitko kenties kokeilemaan jotakin luettuasi blogiani? Tuonne kommentteihin voit laittaa ajatuksiasi, luen ne kaikki oikein mielelläni. En aio järjestää arvontoja tai muita synttärihulinoita, mutta teen tässä samalla uudenvuoden lupauksen: kaikki, jotka kommentoivat tätä postausta, tulevat saamaan minulta jotakin itse tehtyä ensi vuoden aikana. Tarkemmin en vielä kerro mitä enkä milloin, se jääköön yllätykseksi. Jos et tunne minua henkilökohtaisesti, laita myös yhteystietosi (sähköposti) kommentin mukaan.

Ja koska tänään on blogini 1-vuotissynttärit, mikä sopisikaan teemaan paremmin kuin synttärikortti:



Esikoiseni juhlii synttäreitään heti joulun jälkeen ja täytyy myöntää, että päässä löi ensin tyhjää, kun yritin keksiä kortti-ideaa. Kun pitäisi olla jotakin ihan muuta kuin jouluun liittyvää... sitten kaapin hyllyltä tuli vastaan purkillinen tyttärieni Hama-helmiä. Niitä en vielä ollutkaan käyttänyt askarteluihini, vaikka mielessä sekin on käynyt ;)

Kortin toiselle puolelle kiinnitin väreihin sopivan tähden. Se on synttärisankarin itse tekemä ja löytyi tuosta samasta helmipurkista.



Vähän on äidin vaikea ymmärtää tuota yhtälöä: juurihan minä katselin synnytyssairaalan ikkunasta raketteja pikku prinsessa sylissäni ja nyt hän täyttää jo neljännesvuosisadan...

Jouluaattona tyttäret yllättivät äidin itse tuunaamillaan tuikkukynttilöillä eli jotakin "väkerrysgeeniä" on kenties siirtynyt seuraavalle sukupolvellekin:






-Sirpa

P.S. Muista kommentoida!

16 kommenttia:

  1. Onnea yksivuotiaalle :) Minulla tuli 9 kk täyteen, joten perässä tullaan. Kyllä nuo betonityöt minua viehättävät, koska itsekin olen tykästynyt betoniin. Ja aion niitä taas tehdä. Itsekin olin samoilla ajatuksilla, kun aloitin bloggaamisen, mutta pelko oli turhaa. Oikein ihanaa uutta ja tulevaa vuotta sinulle Sirpa toivoo Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Liisa! Oikein mukavaa ja idearikasta uutta vuotta myös sinulle! Kiva, kun jaksat kommentoida, itse olen vähän laiska kirjoittamaan kommentteja toisten blogeihin, vaikka käynkin niitä lukemassa.

      Poista
  2. Hei kaima! Vasta ihan äskettäin olen blogisi löytänyt ja vau mitä kaikkea täältä löytyykään!! Ihan mahtava idea-blogi,kirjakuusen jo väsäsin itselleni:). Oikein mukavaa uutta vuotta 2015!
    -sirpa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaima! :) Ihanaa ja idearikasta uutta vuotta myös sinulle!

      Poista
  3. Kiitos mm. matosta, kerrostarjottimesta ja itsetehdyistä korteista!♥ Pieni diy-kärpänen on puraissut blogisi ansiosta muakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan! Jatkoa seuraa, ihan varmasti... ;)

      Poista
  4. Kiitos ihanasta synttärikortista! <3 ja kiitos myös kaikesta muusta mitä oot mulle tehnyt vuoden aikana: Kellon,kerrostarjottimen, korviksia, sormuksen.. T: Tiia

    VastaaPoista
  5. Monenmoista olet todella väkertänyt - niin kuin blogin alaotsikossa olet luvannut! Ehkä kaikista makein (vaikkei välttämättä vaativin tai erikoisin) on mielestäni se punainen keittiökello. Onnea näppäräsormelle ja blogille uuteen vuoteen! t. Outi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! Lupaan jatkaa valitsemallani tiellä ;)

      Poista
  6. Kivoja askarteluja! Toivotan oikein mukavaa uutta vuotta 2015!

    VastaaPoista
  7. Ihana on blogisi! Mosaiikkityösi saavat minut kateudesta vihreäksi. Olet niin luova! Käyn heti katsomassa, kun huomaan, että olet lisännyt jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mellu! Mukavaa on sinunkin blogiasi lueskella ja ideoita & työohjeita vaihtaa. Hankin muuten tässä lomalla uuden (=vanhan käytetyn) ompelukoneen. Ehkä jatkossa ompelenkin jotakin, kun ei tarvitse (toivottavasti) ompelukoneen kanssa tapella!

      Poista
  8. Hei, löysin nyt blogisi ja kahlasi sen läpi lähestulkoon yhellä istumalla. Tämän vuoden joulukorttisi (tai siis viime vuoden :D ) olivat niin upeita, että tekis mieli aloittaa jo ensi joulun korttien teko samantien! Olisivatpa ainaki ajoissa valmiit.. Mikä olikaan laite, jolla mittailit suikalerullat saman kokoisiksi? Tallensin blogisi kirjanmerkkeihini ja tulen ehdottomasti seuraamaan tekemisiäsi jatkossakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos! Kiva, jos jokin oma tekele inspiroi muitakin ;) Nuo joulukortit olivat tosiaan aika suuritöisiä eli kannattaa varata aikaa. Ostin sellaisen alustan Sinellistä, en tiedä sen nimeä. Sen avulla sai tosiaan helposti samankokoisia rullia. Kortit muuten säilyivät ehjänä postin käsittelyssä, tämä asia minua vähän mietitytti, kun ne joulupostin sekaan nakkasin :D

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!