keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Paketointia...

Lahjoja on ihana antaa. Varsinkin itse tehtyjä & kauniisti paketoituja. Tässäpä vähän kuvamateriaalia tämän joulun paketointipuuhista:Tykkään käyttää ruskeaa paperia, jota voi sitten mielensä mukaan "tuunata". Tällä kertaa töpöttelin siihen sabloonan avulla tähtiä. Pakettinaruna toimii sisalnaru ja Etetä-Afrikan tuliainen, helmikuusi, löysi paikkansa pakettikorttina.
Samasta ruskeasta rullapaperista taittelin lahjapusseja, jotka koristelin lahjapaperin palalla.Pussien pohjalle leikkaisin vahvikkeet, tähän käytin pakkausmateriaalia (kaikki pitää kierrättää... ;)


Pusseihin pujahti jalkakylpyaineksia, itse kerättyjä (muistatko?)


Pakettikorttien pohjana käytin vaatteiden valmiste-/hintalappuja ja viimevuotisia joulukortteja (kurkkaa tänne)!


Keksipaketista leikkasin myös pienen laatikon, jonka päällystin lahjapaperilla. Tännekin voi sujauttaa jalkakylpyaineksia....


...tai lahjakortin. Tämä laatikko on päällystetty nuottikuvioisella lahjapaperilla.Kirpparilta löytynyt kaunis lasipurkki sai myös toimia pakkauksena. Liimailin purkin kylkeen ääriviivatarroja ja muutaman helmen. Purkin kannessa olevan tiivisteen sai auki ja sinne sujautin hopeakimallustähtiä! Purkki sisältää kaikenlaista pientä tarpeellista "hemmottelutavaraa" (käsirasvaa, kynsilakkaa, huulirasvaa, kasvonaamion, suihkugeeliä...).Rauhallista, kiireetöntä ja nautinnollista joulun odotusta kaikille!

-Sirpa

P.S. Tuossa kuvassa on sellainen suolalla koristeltu kynttilälyhty. Sitäkin piti tässä kokeilla -kauniisti nousi suola lasipurkin laidoille!

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania ja persoonallisia lahjapaketteja olet saanut aikaan. Pitäisikin alkaa itse tuunaamaan niitä, niin saisi todellakin paljon kauniimpia, kuin valmiina ostettu paperi. Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ruskea käärepaperi on tosi monikäyttöistä - ja enemmän mun tyylistä kuin sellainen kiiltävä "valmispaperi" :)

   Poista
 2. Kaikki sie kierrätätkin! Kerrassaan mainiota ja luovaa. t. Outi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tuntuu, että ihan kaikkea ei kannattais säästää kuitenkaan ;) loppuu kaapeista tila!

   Poista
 3. MIten tuommoinen suolalyhty tehdään?

  Ja kyllä, kaikki tässä blogissa esitelty on ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasipurkin pohjalle (karkeaa) suolaa ja vähän vettä kostukkeeksi. Purkki lämpimään paikkaan (esim. takan reunalle, saunan jälkilämpöön), purkkiin voi myös laittaa tuikun palamaan suolan päälle. Ja suola kiipeää itsekseen lasia pitkin -it's magic :)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!