perjantai 10. tammikuuta 2014

Kahvikupin uusi elämä

Parittomia, kauniita kahvikuppeja on kirppiksiltä ja kierrätyskeskuksesta tarttunut mukaan aikamoinen määrä. Kuppeihin olen valanut kynttilöitä, mutta nyt näin jossakin kahvikuppiin tehdyn neulatyynyn...siispä tuumasta toimeen ja kokeilemaan!




Kangasvalikoimani on aika suppea, koska en ole vuosiin ommellut mitään verhonkäänteitä vaativampaa. Löytyi kuitenkin pala ruusukangasta, josta ompelin lähes 20 vuotta sitten mekot pikkuisille tyttärilleni :) Ihana kangasmuisto siis!



Leikkasin kankaasta ympyrän (noin 20 cm halkaisija), harsin reunat ja kiristin palloksi, jonka täytin vanulla. Kupin sisäreunaan kiinnitin kaksipuoleisella teipillä pitsinauhaa. Neulatyynyn kiinnitin kuppiin kaksipuoleisella tarralla (ns. karhutarra), toivottavasti pysyy paikoillaan käytössä. Kokonaisuuden kruunaa lautasella oleva yllärikaramelli. Sisällä on nimittäin mittanauha.. =D

Tämä kuppi lähti jo lahjaksi, mutta ehkä teen tällaisen myös itselleni. Olisiko tylsä korjausompelu eli irronneiden nappien kiinnittäminen yms. mukavampaa tuollaisen kahvikupposen äärellä?

-Sirpa

5 kommenttia:

  1. Eikä tule neulat tuosta mallista läpi! Minun neulatyynystä tulee, mutta en raaski vaihtaakaan, kun se on VELJENI tekemä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on säästössä lasten päiväkodissa äitienpäivälahjaksi askartelemia neulatyynyjä yms. =D

      Poista
  2. Hauska idea! :) Muistan tuon kankaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä kankaasta tulikin aika ihanat mekot teille molemmille! :)

      Poista
  3. Kierrätyskeskuksesta minä bongaan aina anopin antamaan kahvisarjaan lisää kuppeja kohta pääsen viettää rippijuhlia ;) Löysin sieltä mus sokerikipon joka oli sarjasta mennyt rikki, hyvä paikka :) T:Sabina

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!