tiistai 29. maaliskuuta 2016

Reppukortti synttärirepun kylkeen

Tytär vietti tässä taannoin synttäreitä ja toivoi lahjaksi reppua, sitä tiettyä kettumerkkistä ;)
Kortin pitää tietenkin sopia lahjaan, joten siitä se ajatus taas lähti...

Ideakuvia etsiskelin, mutta en oikein löytänyt mieleistä, joten tällainen siitä tuli (ja lahjansaajan mukaan oikein mieleinen):


kettukorttiRepun kantohihnojen kiinnitystä piti vähän mietiskellä, mutta ratkaisin sen näin. Ne saa pujotettua tuonne kortin taakse, jolloin kortti pysyy kiinni. Eli hihnojen pitää olla tarpeeksi löysät.

Sitten palaan vielä pääsiäiseen. Olipa ihana saada kaikki lapsen kotiin ja aterioida yhdessä "pitkän kaavan" mukaan! Pöydän kattausta mietiskellessäni tein vielä viime tipassa tällaisen menu -telineen:

pääsiäismenu

Liimasin kuviopaperin ja oranssin taustakartongin yhteen. Taakse leikkasin viillon, jotta teline pysyy pystyssä. Pääsiäismenuun kiinnitin irtoavalla kaksipuoleisella tarralla, jotta tällä telineellä on jatkokäyttöä.

Sitten vielä yksi luova ongelmaratkaisu... en omista kuin kaksi munakuppia ja jälkiruokaan niitä tarvittiin kuusi. Kävin kaappeja läpi enkä löytänyt sopia laseja tms. Sitten muistin varastossa olevat turkkilaiset teelasit (ostettu joskus kauan sitten matkoilta eikä pahemmin käytetty). Nehän olivat ihan täydelliset tähän tarkoitukseen! Lasien pohjalle ripottelin keltaista strösseliä ja pari pientä munakarkkia:

töhnämuna

Nyt on pääsiäisestä selvitty, kellot ja katse käännetty kohti kevättä, joka alkaa toivottavasti än, yy, tee.. NYT =D

-Sirpa

4 kommenttia:

 1. Ihana kettureppu-kortti! Täällä tytär 3 v. totes heti, että äiti mä haluan tollasen repun! :) Täytyy tässä varmaan askarrella jonkinlainen reppukortti, mutta mun lopputulokset ei vaan oo koskaan noin siistejä ja huolella tehtyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Ihana tuo 3 - vuotiaan kommentti :)
   Toivottavasti saat tuosta kuvasta jonkinlaisen käsityksen siitä, miten se on tehty. Tuli taas nimittäin kiire postittaa kortti ja työvaihekuvat jäi otamatta...

   Poista
 2. Jälleen upea toteutus kortille. Monesti etsiessä sopivia tarjoiluastioita, niitä kyllä löytyy. Toivotaan, että kevät tulee nyt ihan kunnolla ;) Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Tarjoiluastioita kyllä löytyy, kun käyttää mielikuvitusta ;)
   Tänään haravoin jo pihaa, joten kyllä se siitä..

   Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!