maanantai 7. maaliskuuta 2016

Vauvakortti ja hopeakorukurssin jatkoa

Vauvakortteja on ihana tehdä, koska jo ajatus uudesta perheenjäsenestä saa hymyn huulille. Kukapa voisi pieniä vauvoja vastustaa :D Tämän kortin ideakuva löytyi Pinterestin ihmemaailmasta.


Ensin leikkelin pikkuruisia vaatteita kuviokartongeista.


Kortin pohjana on valkoista kartonkia. Embossasin eli kohokuvioin sen reunoille kukkia (käytin läpinäkyvää kohokuviointijauhetta). Koko kortin päälle hieroin vaahtomuovin palalla pinkkiä leimasinmustetta. 


Sitten vaan pyykit narulle kuivumaan pienillä pyykkipojilla. Naru on kiinnitetty haaraniiteillä.

Viikonloppuna jatkui hopeakorukurssi. Ensimmäisen osan tuotoksia näet täältä.
Tällä kertaa syntyi sormuksia, korviksia ja pöllöriipus ketjuineen. Tuunasin myös vanhoja hopealusikoita. Tässäpä kuvagalleriaa:

Nyt pitäisi pikkuhiljaa jo miettiä pääsiäistä: pitäisikö tehdä jonkinlainen aiheeseen sopiva kranssi, kortteja, pikkuvirpojille yllätyksiä, kattauskoristeita pääsiäispöytään... lupaan jakaa taas väkerryksiäni sitä mukaan, kun niitä syntyy!

Ja hei, valoa & kevättä kohti mennään kohisten!

-Sirpa


2 kommenttia:

 1. Kauniit hopeatyöt! Aivan syyhyää päästä itsekin tekemään - ei vain ole kurssia tiedossa (ja omat välineet ei riitä kaikkiin tekovaiheisiin :))
  Korttikin on hauska!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kovasti nämä hopeatyöt koukuttaa ja harmittaa, kun ei voi kotona niitä tehdä. Pää on kurssin jälkeen taas täynnä uusia ideoita ;)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!