torstai 31. joulukuuta 2015

Aika kiittää kuluneesta vuodesta

Näin uuden vuoden aattona on hyvä vähän muistella menneitä ennen kuin kalenterin lehti kääntyy vuoteen 2016. Blogi täyttää nyt 2 vuotta ja on siis pikkulapsi-iässä ;) Lukijoita on edelleen riittänyt ja ideoita, ohjeita & tuotoksia on ollut kiva jakaa kanssanne. Tykkään välillä tutkia noita Bloggerin tilastoja ja niiden mukaan kolme suosituinta tekstiä (katselukertojen mukaan) vuonna 2015 ovat:

3. Let it snow -joulukortti 2015

2. Joulukuusi ja tähti taittelemalla

1. Teline korviksille -vihdoinkin!

Aika hauskaa, että noiden katsotuimpien joukossa on omatkin suosikkijutut eli korttiaskartelu ja esineiden tuunaus spraymaalilla :) Jatkossakin tulen takuuvarmasti postaamaan näihin aiheisiin liittyviä tekstejä!

Jos jotakin rohkeaisin lukijoitani pyytää, niin vilkkaampaa kommentointia tekstien yhteyteen. Tiedän itsekin olevani laiska kommentoija toisten blogeja selaillessani, mutta yritän parantaa tapani. Tässä blogissa kommentit näkyvät vasta, kun ne käyn hyväksymässä. Tämä siksi, että haluan huomata kommentit ja vastata jokaiseen niistä.

Nyt vielä katse menneeseen jouluun. Joulupöydän kattamisesta vastasivat tyttäreni, mutta viime hetkellä minun piti sitten vielä kehitellä pöytäkoriste pöydän keskelle. Läksin ulos kaivamaan hyvinvoivia muratteja kukkapenkistä, yhdistin niitä valosarjaan (pattereilla toimivaan tietysti) ja muutamaan joulupalloon. Se oli siinä:Valosarjan patterikotelo on piilotettu tuonne koriin hopeapallojen alle.


Valmiita joulukukka-asetelmia en koskaan osta, vaan asettelen kukat ja muut somisteet itse. Tänä jouluna pikkuinen enkelityttönen hiihteli amaryllispuun alla. Lunta ihan yhtä vähän kuin ulkonakin...

 KIITOS <3 <3

-Sirpa 

P.S. Valaisinhaaste -kisa jatkuu 12.1. asti. Äänestää voit täällä!
Tässä linkki kilpailutekstiini. 

2 kommenttia:

  1. Meidän blogimmehan ovatkin sitten yhtä vanhoja, sillä minunkin täyttää 2 vuotta nyt maaliskuussa. Sinun korttisi ovat kyllä niin ihania ja vieläkin ihastelen saamaani joulukorttia. Oikein ihanaa ja idearikasta uutta vuotta sinulle Sirpa!!! tv Liisa p.s. olen käynyt muutaman kerran äänestämässä ja pitääpä taas käydä antamassa ääni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Blogiasi on myös ihana seurata. Ja kiitos äänistä ;)Jatketaan valitsemallamme tiellä myös vuonna 2016!

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!