sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Hortensiakranssi

Syyslomareissulla keräsin vanhempieni pihalta kuivuneita hortesiankukkia. Nehän ovat koristeellisia ihan sellaisenaan, mutta sitten muistin Liisan tuunanneen niitä spraymaaleilla.


Valkoiset, vaaleanpunaiset & hopeiset hortensiankukat + kuumaliima + valkoiseksi maalattu pajukranssi = kaunista ja herkkää!



Aikomukseni oli tehdä viikonloppuna oikein urakalla pihatöitä, haravointia ja sen sellaista. No, vatsatauti vähän sekoitti suunnitelmat. Pihavaloja viritellessäni olin jo hylkäämässä tämän ruostuneen valosarjan:


No en tietenkään heittänyt sitä pois, vaan kaivoin esille valkoista spraymaalia ja ehostin sen ;)


Marraskuun alku ja mittarissa +10 astetta. Ilmeisesti turha toivoa, että lumi peittäisi ne vielä haravoimatta olevat lehdet...

-Sirpa

6 kommenttia:

  1. No eipä tietenkään poistoon tuo valosarja, niin on kiva - mukava olisi ollut pienesti patinoituneenakin, vaan nyt on kuin uusi sarja :)
    Tuo hortensiajuttu on kyllä mielenkiintoinen, eipä ole omassa pihassa eikä muuallakaan tullut vastaan, mistä kokeilisi. Kaunista syntyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on sellaista syyshortensiaa, sitä on kyllä meilläkin naapuristossa, mutta ei omalla pihalla. Kuivuneet kukinnot kestävät pensaassa pitkään ainakin näin kuivana syksynä. Ja soveltuu myös askarteluun :)

      Poista
  2. Tulipa kaunis sinun kranssistasi :) Kestävät kyllä todella hyvin. Kyllä spraymaali tuli taas apuun sinunkin valosarjassasi, vaikka kivan näköiset hieman ruostuneenakin. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Sirpa tv Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taidan viedä kranssin äidilleni tuliaiseksi, kaunis siitä tosiaan tuli :)
      Spraymaali on niin koukuttava apulainen, että siitä on vaikea pysyä erossa...
      Iloista viikkoa sinullekin!

      Poista
  3. Kaunis kranssi ja valosarjasta tuli kuin uusi :)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!