keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Asetelma lasipurkissa

Sain äidiltäni 10 litran lasiastian. Mietiskelin heti, että siihen onkin mukavaa tehdä jonkinlainen asetelma luonnonmateriaaleista ja muunnella sitä sitten vuodenaikojen mukaan.


Jouluun on vielä kuusi viikkoa, joten ihan vielä en ala tonttuilemaan ;) Astian pohjalle laitoin kiviä ja hevoskastanjan siemeniä (niitä meillä riittää, koska naapurin puolella kasvava valtava hevoskastanja pudottaa aina osan siemenkodistaan meidän puolelle).


Istutin astiaan havukasvin (taitaa olla jokin tuija). Otin sen pois ruukusta, kiersin mullan ympärille muovia ja naamioin lopuksi multapaakun ruskealla sisalilla. Pujottelin muutaman kuivatun pihlajanmarjan ohueen rautalankaan ja kiedoin tuijaan koristeeksi.


Ai niin, työnsin vielä mukaan valo-oksan (pattereilla toimivan) ja paikkansa löysi myös tyttären vuosia sitten muovailema enkeli.


Tuo enkeli on hieman surumielinen tai ainakin mietteliäs...taitaa harmaa ja sateinen marraskuu vähän masentaa!
Tämä asetelma muuttuu helposti jouluisaksi parilla tontulla, sprayluntakin sinne voisi suihkutella ja koristella tuijan oksat. Mutta ei ihan vielä.

Olen niin iloinen ja tyytyväinen, sillä minulle on joulukortti-idea valmiina ja tarvikkeet hankittuina. Vielä pitäisi löytää aikaa toteuttamiseen. Uskon, että sinäkin ilahdut siitä eli lupaan laittaa ohjeita ja työvaihekuvia piakkoin :)

-Sirpa

2 kommenttia:

  1. Kaunis asetelma! Minullakin on tuollainen narupurkki, mutta ehkä hieman pienempi ja tarkoitus on tehdä sinne jonkinlainen jouluasetelma. Kortteja en ole vieläkään saanut tehtyä yhtäkään. Ehkä liian monta projektia menossa yhtä aikaa. Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minullakin on taas pää täynnä ideoita, mutta aikaa ei tunnu riittävän toteutukseen saakka. Pari mielenkiintoista viikonloppukurssiakin on tiedossa, palaan niiden antiin myöhemmin :)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!