perjantai 4. syyskuuta 2015

Pyyhenipsuja

Varastosta löytyy aina silloin tällöin jotakin sellaista, jonka olemassaolon on jo unohtanut. Mistäköhän se kertoo? No onneksi säilytystila ei ole vielä täysin loppu... Äitini antoi minulle vuosi sitten kesällä (tai sitten se oli toissa kesänä) pussillisen sahaamiaan puukiekkoja saatesanoilla: "Sinähän näistä jotakin keksit!" Nyt kun pussi osui käsiini, tiesin heti, mitä haluan niistä tehdä :)


Hioin puukiekkoja hieman ja käsittelin ne kevyesti Osmocolor puuvahalla. 

Porasin kiekkoihin pienet reiät ja otin esille muut tarvikkeet: leimasimia, verhonipsuja, silmukkaruuveja ja kangasnauhaa. Ehkä jo arvasit, mitä näistä syntyi!


Tyttärelläni oli nimipäivä ja hän oli juuri muuttanut uuteen asuntoon kihlattunsa kanssa. Niinpä sujautin pyyhenipsut kirjekuoreen yhdessä nimpparikortin kanssa. Kortti syntyi tällä kertaa erittäin nopeasti. Olen koko kesän ihmetellyt postilaatikkooni ilmestyvää "turhaketta", postista. En ymmärrä sen tarkoitusta. Ensimmäisen kerran siitä oli kuitenkin jotakin hyötyä, sillä sen sisäpuolelta löytyi tämä värityskuva. Tytär sai siis väritä-itse-itsellesi-kortin ;)

   


Edelleenkin olen kyllä valmis antamaan ääneni postiselle, kun äänestetään vuoden turhaketta!


Itsekin sain muuten synttärilahjaksi aikuisten värityskirjan. Vielä en ole värittämistä aloittanut, ihailen kyllä niitä kuvia aina silloin tällöin ;)

-Sirpa8 kommenttia:

 1. Postinen on minunkin mielestäni turhake. Jopa siinä määrin, etten ole tuotakaan värityskuvaa bongannut, kun en ole koko lehdykkäistä tullut niin tarkkaan tutkineeksi. Mutta pyyheliinanipsut ja kortti ovat hienot ja kekseliäs idea. :)
  Luen blogiasi aina kun päivität uutta, mutta olen laiska kommentoija. Joten kerron nyt samalla, että on mukavaa seurata, mitä kaikkea mukavaa oletkaan puuhannut ja taidolla tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi! En minäkään tuota postista yleensä lähemmin tutki, mutta nyt osui tuo värityskuva silmään ;)
   Itsekin olen aika laiska kommentoimaan toisten blogeja, vaikka käynkin lukemassa ja katselemassa.

   Poista
 2. Sentään joku hyöty Postisesta :-) Muuten on ihan turhaa jätepaperia. Nuo pyyhenipsut ovat käteviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä ärsyttää tuollainen paperinhaaskaus, toivottavasti tajuavat lopettaa moisen turhakkeen ;)

   Poista
 3. Kauniit nipsut olet tehnyt! Tuosta turhakkeesta olen kesällä ottanut talteen lapsille paperinukkeja ja onhan se sopivan paksuista paperia saksiharjoituksiin:),kaikkea täytyy hyödyntää:D.
  -sirpa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että siitä on hyötyäkin. Olen muuten jossakin nähnyt postisesta punotun korin eli kyllä muutkin miettii sille käyttötarkoitusta =D

   Poista
 4. Näppärät nipsut ja ideana tosi kiva :) Minä en ole Postin turhakkeesta keskinyt yhtään mitään. Mukavaa sunnuntaita tv Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Noita nipsuja teen varmasti lisääkin, nyt oli vaan kiire saada muutama valmiiksi ja pakettiin :)

   Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!