perjantai 21. elokuuta 2015

Onnittelukortteja suvun miehille

Elokuun korttiaskartelut ovat kohdistuneet lähipiirin miesten onnittelukortteihin. Ensin oma isäni täytti kunnioitettavat 80 vuotta, sitten oli vuorossa mieheni syntymäpäivä ja tällä viikolla kuopukseni täytti 18 vuotta eli hänestäkin tuli aikuinen (no jaa, ehkä teoriassa, mutta se käytäntö... ;)


Tässä ensin isäni kultainen synttärikakku:


Kortissa olevaan punaiseen ruusuun löydät ohjeen täältä. 

Miehelleni tein tällaisen kortin:


Kuopuksemme korttiin halusin laittaa muutaman kuvan matkalta täysi-ikäisyyteen. Niinpä kortista tuli kameranmuotoinen:


Ideat näihin kortteihin löysin Pinterestistä. Ihan sellaisenaan en korttimalleja sieltä koskaan kopioi, vaan muokkaan ideaa itselleni sopivaksi.

Ihan hirveästi en usko horoskooppeihin, mutta isäni syntymäpäivillä puheeksi tuli se tosiasia, että itseni lisäksi myös isäni, mieheni ja poikani ovat horoskooppimerkiltään leijonia...hmm, melkoinen leijonalauma... =D

Kesän lapsena olen siis nauttinut viime päivien helteistä, vaikka loma onkin jo ohi. Tämän kummallisen kesän ihmeellisyyksiin kuuluu myös erittäin "satoisa" halkopinomme:


Pelkään pahoin, että rypäleet eivät tänä kesänä ehdi kypsyä. Tosin satoa korjataan tavallisesti syyskuun loppupuolella. Mutta nämä eivät edes yhtään punerra vielä (ovat siis tummia rypäleitä). Tässä kuvaa viime kesältä:


Iloista kesäistä viikonloppua kaikille!

-Sirpa

4 kommenttia:

  1. Ihanan persoonallisia kortteja!! Toivottavasti viinirypäleesi ehtii valmistua, kun noin paljon satoakin olisi tiedossa. Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Toivottavasti aurinkoiset kelit jatkuvat, sillä jo tänään rypäleet näyttävät astetta tummemmilta :)

      Poista
  2. Onpa hurjasti rypäleitä! Tänä vuonna meille ei tullut yhtään. Viime vuonna sentään yksi terttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän köynnös (noin 13 vuotta vanha) on aiemminkin ollut satoisa. Nyt vaan harmittaa, kun tuo alkukesä oli niin kylmä...no, jospa edes muutama terttu ehtisi kypsyä. Nyt olisi voinut vaikka sitä viinin tekoakin kokeilla ;)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!