torstai 6. elokuuta 2015

Pullolaatikosta aarrelaatikoksi...

Viime kerran kirpparikierrokselta löytyi lyhtyjen lisäksi puinen, käsittelemätön laatikko, joka lienee toiminut viinipullolaatikkona. Nyt se sai uuden elämän Sirpan aarrelaatikkona!

Käsittelin laatikon Liberon antiikkivahalla, jota oli jäänyt purkin pohjalle viime kesän projektista. Helppoa ja nopeaa.

Laatikon väri ei tuossa yläpuolella olevassa kuvassa näytä ihan oikealta, vahan sävy on pähkinä. Laatikko kaipasi vielä jotakin pientä tuunausta, joten tuputtelin akryylivärillä kuvioita sabloonan läpi:



Laatikon läikikäs sisäpuoli häiritsi minua, joten otin esille vanhoista sisustuskirjoista/-lehdistä leikattuja kuvia ja pitsiteippiä:

Siinä se nyt on, oma aarrelaatikkoni <3 Kuvat on kiinnitetty reunoista kaksipuoleisella teipillä & pitsiteipillä. 

Nyt lähden nauttimaan aurinkoisesta kesäpäivästä ja ehkä valamaan vähän betonia...

-Sirpa

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään itsekin kovasti. En kyllä vielä tiedä, mitä laatikossa säilytän...kaunis se on tyhjänäkin ;)

      Poista
  2. Voi miten ihana! Kiitos ideasta! Minullakin kun on noita viinilaatikoita, niin niitä voisi todellakin vielä koristella. Mukavaa viikonloppua Sirpa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Tämä on sellainen tuunaus, että yllätin itsenikin :) nopeasti ja helposti syntyi kaunista ja ihanaa! Miten kiva tuliainen, jos koristelee pullolle kauniin laatikon. Tai voihan sinne sisälle muutakin piilottaa ;)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!