maanantai 15. kesäkuuta 2015

T-paitojen kierrätystä matoksi :)

Loman alkajaiseksi olen muun muassa siivoillut vaatekaappeja. Useampi kassillinen käyttökelpoista vaatetta päätyi kierrätyslaatikkoon. Parhaat päivänsä nähneet trikoopaidat päätin leikellä matonkuteiksi.

Onneksi näin kesällä voi leikellä matonkuteita ulkona, sen verran pölyävää hommaa se on! Viime kesänä virkkasin elämäni ensimmäisen maton ja selätin samalla "virkkauskammoni". Tästä voit käydä mattoa kurkkaamassa.

T-paidoista syntyi parissa illassa varsin raikas vaatemuistojen matto. Hirveän paljon vaan pitäisi olla noita vanhoja paitoja, jos haluaisi vähän isomman maton. Tämä jäikin nyt sitten vähän kesken. Täytyy vielä tutkia kaappeja, jos vaikka löytäisi paidan tai pari ja saisi virkattua muutaman kierroksen lisää. Nätin reunankin voisi mattoon tehdä...Iltakierroksella puutarhassamme totesin, että monenlaisia kukkia sieltä löytyy. Osa tarkoituksella istutettuja, osa jostakin yllättäin ilmestyneitä (kuten tuo kukkapenkkiin ilmestynyt jättilaukka):

Minttu, maahumala ja muratti muuttivat kolmikerroksiseen amppeliin terassillemme. Tykkään istuttaa kukkasia johonkin ihan muualle kuin perinteisiin kukkapurkkeihin ;)

Juhannusta kohti mennään hurjaa vauhtia. Muista pakata villasukat ja toppahousut mukaan -ainakin jos aiot mökkijuhannusta viettää!

-Sirpa


1 kommentti:

  1. Tulipa ihanan värinen matto. Kauniisti siellä kukat kukkivat jo. Minun Rodoni ei ole vielä avannut nuppujaan. Hauskat nuo sinun kannuissa olevat istutukset. Mukavaa juhannusta tv Liisa

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!