lauantai 13. helmikuuta 2016

Sulosointuja syntymäpäivään...

Halusin tehdä 50 -vuotiaalle pop up -onnittelukortin, jossa on pianon koskettimet. Etsin malleja, pyörittelin paperia ja pähkäilin, miten kortti kannattaisi tehdä. Hyvää aivojumppaa siis ja tulos on tässä :)


Aloitin piirtämällä koskettimet korttikartongille ja "nostamalla" ne ylös. Reunoihin tein aukileikkausviillot:


Mustat koskettimet taittelin mustasta kartongista ja kiinnitin paikoilleen kaksipuoleisella teipillä:


Koskettimien alapuolelle leimailin tervehdyksen ja muutama valkoinen ääriviivatarra täydensi kokonaisuuden. Kortin kantta koristaa kukkanen:


Helmikuu tuntuu olevan varsinainen juhlakuukausi, joten onnittelukortteja on syntynyt muitakin. Ja lisää pitäisi vielä askarrella, mikäs sen mukavampaa:


Näihin kortteihin olen käyttänyt uusinta kirppishankintaani eli Big Shot -kuvioleikkuria, jolla myös kohokuviointi käy näppärästi (tuon oikeanpuoleisen kortin tausta on kohokuvioitu). Pitkään olin sitä mieltä, etten moista masiinaa tarvitse, koska sakset ja askarteluveitsi riittävät tarpeisiini. Uutena en olisikaan sitä hankkinut, mutta käytetty kirppishintainen muutti nyt askartelupöydälleni. Ja onhan se helppoa, nopeaa ja siistiä... :)

Ulkona paistaa nyt aurinko todella monen harmaan päivän jälkeen. Tuosta valoilmiöstä pitää päästä nauttimaan. Iloa ja valoa viikonloppuusi!

-Sirpa

6 kommenttia:

 1. Aivan mahtava tuo kosketin-kortti. Ja upeita nuo toisetkin. :)

  VastaaPoista
 2. Siis jälleen aivan upea kortti. Mistä sinulle näitä ideoita oikein riittää. Ja Sirpa kiitos ihanasta ystävänpäiväkortista, joita ihailinkin tuolla edellisessä postauksessasi. Mukavaa alkavaa viikkoa tv Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa! Ideat ei aina ole alkuperäisesti omia, toteutan vaan näkemiäni juttuja omalla tyylilläni ;) ja välillä haastan itseäni, niin kuin tuon piano -kortin kanssa. Siinä taisi päästä muutama ärräpääkin ennen kuin koskettimet taittuivat mieleisiksi...

   Iloa sinunkin viikkoosi!

   Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!