perjantai 16. lokakuuta 2015

Teekannu -kortti

En tee koskaan kortteja varastoon eli jokainen tekemäni kortti on uniikki, juuri tiettyyn tilaisuuteen tai tietylle henkilölle tarkoitettu. Kortin suunnittelun aloitan miettimällä, mitkä värit/kuviot/materiaalit valitsen, mistä asioista ko. henkilö pitää jne. Joskus idea on heti kirkkaana mielessäni, joskus sitä pitää kypsytellä hieman pidemmän aikaa. Selailen askartelulehtiä, -kirjoja tai Pinterestiä ideoita etsiessäni. 
Pinterestistä löytyi idea myös tähän teekannu -korttiin:


Tässä kortti avattuna, jotta saat ideasta kiinni:


Teekannun sisälle laitetaan lahjaksi tietysti teepusseja:







Teen paljon kortteja itse ja tykkään niitä myös saada, myös ihan painettuja postikortteja. Nykyjään ei enää, ikävä kyllä, lähetellä postikortteja siinä määrin kuin aikaisemmin. Olin monta vuotta mukana Postcrossingissa ja siltä ajalta on muistona aika monta laatikollista kortteja maailmalta.

Minulla on eteisessä "naru", johon ripustan tuoreimmat/ajankohtaisimmat/sisustukseen sopivat kortit. Voihan siihen toki vaikka valokuviakin ripustaa. Ripustusnipsuihin vaihdan välillä kuviot, tällä hetkellä niissä on pöllöt.











Periytyyköhön "väkerrysgeeni"?

Tytär piipahti kotosalla askartelemassa kiitoskortin harjoittelupaikkaan. Kortista voit päätellä, mitä alaa hän opiskelee ;)

-Sirpa

4 kommenttia:

  1. Upea kortti jälleen. Sinulta kyllä syntyy niin ihania. Tyttäresi on kyllä näköjään samasta puusta veistetty äitinsä kanssa. Mukavaa viikonloppua Sirpa tv Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kortteja on kyllä kiva tehdä. Pian pitäisi aloittaa joulukorttien väkerrys, ettei tule kiire;) ideaa ei kyllä vielä ole...
      Minua ilahduttaa erityisesti se, että molemmat tyttäreni arvostavat itse tehtyjä ja tuunattuja juttuja!

      Poista
  2. Tosi hauska idea! Taidanpa tyttären kanssa toteuttaa tämän joskus. Mun tytär rakastaa kans korttien tekoa ja niiden lähettämistä. Ikää on tosin vasta 3 v., että äiti saa onneks auttaa vielä. :)

    VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!