sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Lumihiutaleiden lumoissa

Pakko hehkuttaa edelleen tätä mahtavaa talvea -lunta, lunta ja lunta :) Tänään kävelin järven jäällä ja nautin auringonpaisteesta. Tein lumienkelin koskemattomaan hankeen (siihen puuhaan et ole koskaan liian vanha) ja ihailin kimaltavia lumikiteitä puiden oksilla.


Kotona otin esille valkoista silkkipaperia ja terävät sakset. Taittelin neliönmuotoisen paperin ja leikkelin lumihiutaleita. Kahta samanlaista en onnistunut tekemään... Nuo silkkipaperihiutaleet ovat niin hauraita, että päätin laminoida ne:


Jatkotyöstin hiutaleita lisäämällä niihin ohuen metallilangan avulla muutaman helmen/kristallin:


Nämä voisi ripustaa ikkunaan tai näistä voisi tehdä mobilen. Minä somistin niillä keittiössäni roikkuvan kynttelikön. Kynttelikkö eri asuissaan löytyy täältä! Siitä olinkin juuri riisunut joulukoristeet pois.


Jos innostut lumihiutaleita leikkaamaan, niin esimerkiksi Pinterestistä löytyy lukuisia malleja. Minusta on hauskaa vaan antaa saksien silputa ja olla joka kerta lapsellisen hämmästynyt lopputuloksesta, kun avaan paperin. Ja toista samanlaista ei takuulla onnistu tekemään vaikka yrittäisi!

-Sirpa

4 kommenttia:

  1. Hauska idea tuo laminointi. Kauniin muotoisia olet saanut saksittua. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! Tarpeeksi pienet ja terävät sakset pitää olla tuon silkkipaperin kanssa. Ja harjoitus tekee mestarin ;)

      Poista
  2. Sinulta Sirpa se sujuu nuo askartelut ja taas niin kaunista ja kekseliästä. Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Itse asiassa tämä lumihiutaleiden saksiminen on hauskaa aivojumppaa, kun mielessä on jokin visio ja sitten miettii, miten sen leikkaa ;)

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!