torstai 10. joulukuuta 2015

Hassun hauskat ja helpot lumiukkokortit ;)

Vielä ehdit tehdä kortteja jouluksi. Nämä lumiukkokortit sopivat lapsille & lapsenmielisille ja ne ovat erittäin helppotekoisia. Alkuperäinen idea löytyi Sizzixin sivuilta (minulle tulee sieltä uutiskirje sähköpostiin, mutta olin jo deletoinut sen, joten en pysty tähän linkittämään), mutta toteutus on omintakeinen ;)

Tarvitset valkoista kartonkia, josta leikkaat erikokoisia ympyröitä/soikioita. Lumiukkojen "stailaukseen" väri- ja kuviopaperia, tusseja, liimaa, kaksipuoleista teippiä, kuvioleikkurit (ei välttämätön). Korttien tervehdykset on leikattu vanhoista joulukorteista. 

Sitten vaan mielikuvitus liikkeelle ja askartelemaan:





Nämä ovat hauskoja myös minikoossa, pakettikortteina!

Kuuntelen vesisateen ropinaa ikkunaa vasten, mutta vielä en ole lakannut unelmoimasta pakkasesta & valkeasta joulusta...

-Sirpa

6 kommenttia:

  1. Aaawww, nämä ovat aivan mielettömän suloisia, sanoo Frozen-elokuvan Olaf-lumiukkoon ihastunut aikaihminen! :) Voi kun olisi aikaa askarrella näitä... minkähän muun homman voisi jättää tekemättä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on aika nopeita tehdä, joten varmasti ehdit! =D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Näistä tuli kyllä aika ilmeikkäitä ;)

      Poista
  3. Ihania kortteja. Usko tai älä, mutta tein tänä jouluna ensimmäistä kertaa itsetehtyjä kortteja, tosin vain paketteihin kiireellä. Ihan kivaa askartelua. Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiva, että olet kokeillut korttiaskartelua... Varoitus: siihen(kin) voi jäädä koukkuun!

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!