lauantai 14. helmikuuta 2015

Lisää kahvikapselikoruja

Lähiviikkoina olen innokkaasti tutkinut käytettyjen kahvikapseleiden (Nespresso) mahdollisuuksia korumateriaalina. Paljon on syntynyt julkaisukelvottomia harjoituskappaleita, mutta onneksi muutama käyttökelpoinenkin koru. Ensimmäiset kapselikoruni löydät täältä.





Työvälineinä minulla on edelleen ne kaksi lautaa, joiden välissä litistän kapselit, vasara, pihdit ja kynä, jonka ympärillä muotoilen noita rullia. Yhdistin kahtia taitettuihin kapseleihin myös helmiä ja hopealankaa.



Leikkasin neljään litistettyyn kapseliin viillon reunasta keskikohtaan asti, pujotin kapselit sisäkkäin limittäin ja sitten kieputin ja vääntelin niitä pihdeillä. Tämän tarkemmin en osaa työvaiheita kuvata, koska tuskin saisin aikaiseksi toista ihan samanlaista ;) Kiva laukkukoru siitä kuitenkin syntyi, taakse kiinnitin pienen hakaneulan vahvalla teipillä. Tätä voisi käyttää myös takin tai hatun koristeena.



Tämä kaulakoru syntyi vähän samalla idealla kuin laukkukoru, mutta tässä on kolme kapselia limittäin ja lisäksi keskelle on kieputettu neljännen kapselin leikatusta reunasta ruusu. Keskusta on kiinnitetty liimalla. Kapseleiden reunat koristelin pyöröpihdeillä.



Edessä on viikon talviloma eikä suunnitelmissa ole matkusteluja tms. vaan askartelukaapin siivousta! Olen päättänyt saada siihen jotakin järjestystä, jotta inspiraation yllättäessä tarvikkeet löytyisivät nopeasti ja helposti =D
Voipi olla, että viikon kuluessa syntyy jotakin julkaistavaakin...

-Sirpa

4 kommenttia:

  1. Onpa upeita koruja syntynyt. Tuo laukun koru on kyllä suosikkini ja sopisi minkä asusteen kanssa vain. Melkoinen mestari olet tekemään :) terkuin Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näitä Nespresso korumalleja on Pinterest pullollaan, niissä vaan ei ole aina ohjekuvia, joten joutuu itse pähkäilemään, miten ne toteutetaan. Toki en ole ihan samanlaisia yrittänytkään, koska valmiit mallit on harvoin ihan sellaisenaan mun mieleen :)

      Poista
  2. Mahtavia korviksia olet väännellyt. Osaiskohan sitä itse tehdä moisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihan varmasti osaat, rohkeasti vaan kokeilemaan 😀

      Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!