sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Sängynpäätyprojekti

Nyt se on vihdoinkin valmis! Nimittäin parisänkymme on saanut päädyn, valaisimen ja hyllyn valokuville. Muutama vuosi siinä meni suunnitellessa, mutta nyt olen lopputulokseen tyytyväinen :)

Katselimme kaupoissa myytäviä sängynpäätyjä, mutta mieleistä ei osunut kohdalle. Vanhan oven tuunaaminen sängynpäädyksi kävi mielessä, kunnes eräänä päivänä muistin, että meillähän on varastossa ihan uusi ovi -vieläpä paketissa!







No ihan sitä iskemätöntä ovea en raskinnut sängynpäädyksi laittaa, vaan vaihdoin vähän kuluneemman tilalle. Ihmetellä kyllä täytyy sitä, että väliovet ovat säilyneet suhteellisen siisteinä, vaikka talo on jo lähes 30 vuotta vanha. Myös meitä ennen tässä asui lapsiperhe, joten "tahmatassujen" sormenjälkiä on saanut pyyhkiä urakalla.










Kätevä isäntä teki ovelle jalat ja rautakaupasta ostettiin pätkä valmiiksi maalattua listaa, joka liimattiin saranapuolen päälle. Oven kahvan ja lukon aukot jäivät siis piiloon sängyn taakse. Ovi nojaa seinää vasten ja pysyy hyvin paikoillaan.


Sängyn yläpuolelle halusin vanhoja, mustavalkoisia valokuvia. Sopivien kehysten metsästäminen vei aikaa ja lopulta päädyin näihin kahteen Ikean kehykseen, joihin mahtuu useampi kuva. Myös hylly on hankittu Ikeasta. Kun kehykset nojaavat seinään, säästyy se naulanreijiltä ja sisustusinnon iskiessä hyllylle voi kätevästi vaihtaa jotakin muuta!


Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista alkavaa heinäkuuta!

-Sirpa

1 kommentti:

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!