keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kortteja, kortteja, keväisiä kortteja

Hei kaikille lukijoille! 

Blogissa on ollut hiljaista aika pitkään. Osittain kiire johtui kuopuksen ylioppilasjuhliin liittyvistä järjestelyistä ja itse juhlista, jotka onnistuivat hyvin. Äiti on siis onnellinen poikansa puolesta <3
Pääsyy hiljaisuuteen on jo pikään sairastamani vakava sairaus, joka on nyt aktivoitunut ja lopulta on tehty raskas päätös hoitojen lopettamisesta. Olen ns. palliatiivisessa hoidossa eli oireita hoidetaan, mutta ei enää itse sairautta. Blogiin päivitän vielä pari juttuja, joita olen kevään aikana väkertänyt. Sitten blogi jää elämään omaa elämäänsä. Toivottavasti joku löytää täältä vielä ideoita noista aikaisemmista postauksista. 

Nyt tulee korttigalleriaa, työohjeita ei niissä ole, mutta kuvathan kertovat enemmän kuin tuhat sanaa...vai miten se meni ;)


Sain kälyltäni kassillisen askartelukartonkia, -papereita ja muuta ihanaa ohjeistuksella: Tee joskus minulle niistä kortti. Tämä oli helppo valinta, koska hän tykkää linnuista, joten nimipäiväkortista tuli tällainen:


Kummitytön nimipäiväkortti on puolestaan tällainen:Äitienpäiväkortin kukat taittelin suodatinpaperiympyröistä:

 

Ja sitten ylioppilas -aiheeseen. Kutsukortit syntyivät juhlakalun lapsuudenkuvan inspiroimana:


Onnittelukorteissa menin aika perinteisellä linjalla. Tässä oman poikani kortti (yksityiskohta sisäpuolella viittaa lahjaan) ja alempana veljeni pojan kortti. Kaksi tärkeää juhlaa osui siis päällekkäin, mutta siitäkin selvittiin -järjestettiin juhlat kahtena päivänä ;)Siirryn tästä nyt puutarhaan tankkaamaan "aurinkoenergiaa". Lisää päivitän, kun saan kuvattua. Kiitos jo tässä vaikeessa lukijoille kannustavista kommenteista! Ihanaa on ollut jakaa kanssanne kaikki nämä väkerrykset <3 <3

 -Sirpa <3
P.S. Nyt kuka tahansa voi kommentoida ilman hyväksyntääni.  

10 kommenttia:

 1. Askartelujasi ja muita taiteilujasi on ollut ihana seurata. Olet niin kekseliäs ja taitava!

  Murheellista oli kuulla, että sairaus on ylivoimainen. Toivon sinulle vielä paljon onnellisia päiviä ja hyviä hetkiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Virpi! Näin tämä elämä menee ilojen ja surujen kautta. Päätin, etten lopeta elämistä, vaan elän ja nautin ihan jokaisesta päivästä, voimien mukaan <3

   Poista
 2. Melkeinpä menin sanattomaksi lukiessani postaustasi. Positiivisen tekstisi lomassa ei niin positiivisia uutisia. Jaksamista ja voimia - mitä muuta voisin toivoa. Hyvän mielen askarteluhetkiä, inspiroiva on blogisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!Ja kiva kuulla, että blogini inspiroi. Niinhän sinunkin ja monen muun. Toisen ideoita ja tuotoksia on kiva katsella ja tehdä niistä sitten oma versio. Jokainen päivä on edelleen tehty elettäväksi ja aion nauttia niistä loppuun asti :)

   Poista
 3. Voi, ei... :( Paljon voimia sinulle ja läheisillesi. Monta ideaa on tästä blogista napattu, muutama on edelleen "to do" -listalla toteuttamatta. Älä lopeta käsillä tekemistä, siitä saat varmasti hyvää mieltä ja energiaakin vaikeiden aikojen keskellä. On se elämä vaan niin epäreilua välillä... :( Lämmin halaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Nyt pitää vaan tyytyä katselemaan muiden ihania blogeja ja vähenevin voimin väkertää itse jotakin pientä. Terkuin Sirpa :)

   Poista
 4. Ihanaa, kun vielä jaksoit <3
  Olenkin odotellut korttipäivitystäsi. Näistä sinun malleista on ollut paljon iloa meille kaikille. Monta ihanaa ideaa olen täällä bongannut ja tehnyt ja olenpa sinulta monta saanut omaksikin. Rooma-synttärikortti esimerkiksi on kantena Rooman matkan kuvakirjassa :) Terveisiä koko perheelle ja suuri halaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mellu! Sinunkin ideasi ovat tännepäin kantautuneet. Ja tuotoksesi, kun itsellä ei ole oikein nuo villasukat hallussa ;)Jotakin pientä jaksaa joka päivä vielä tehdä ja olla kotona. Meidän tytöt tuli viime yönä Roomasta ja muistelin omia reissuja sinne. Muistin myös, miten teidän perhe siellä kävi :)

   Poista
 5. Voi ei Sirpa <3 Kyllä vetää sanattomaksi. Toivottavasti sinulla on kuitenkin vielä runsaasti hyviä päiviä edessäpäin. Blogisi on yksi suosikeistani ja tulen varmasti kaipaamaan sinua <3 Halauksin Liisa

  VastaaPoista
 6. Voimia Sinulle kaima ja auringon lämpöä päiviisi!
  -sirpa-

  VastaaPoista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!