tiistai 31. joulukuuta 2013

Uusi vuosi, uudet haasteet

Pitkällisen pähkäilyn ja ystävien lievän ;) painostuksen jälkeen aloitan vuoden 2014 avaamalla tämän blogin. Olen pitkänlinjan kädentaitojen harrastaja, innokas kokeilija, kierrättäjä ja tuunaaja. Vuosien varrella olen tehnyt koruja erilaisilla tekniikoilla, askarrellut lukuisia kortteja, punonut kahvipusseista kasseja, harrastanut mosaiikkitöitä, vääntänyt metallilankaa, valanut betonia jne. jne. Mottoni "toisen roska on toisen aarre" on aiheuttanut sen, että kaapit ja varastot pullistelevat kaikenlaista materiaalia, jolle voi joskus vielä olla käyttöä....kunhan idea jalostuu!

Blogini ideana on siis esitellä kaikenlaisia väkerryksiäni. Sinä lukijani tulet näkemään sekä arkistojen aarteita että uusia tuotoksia sitä mukaan kun niitä syntyy. Kommentit ovat aina enemmän kuin tervetulleita!

Vaikka joulu on jo onnellisesti takanapäin, palataan vielä jouluisiin tunnelmiin...


Valoin kesällä betonia silikonisiin muffinssivuokiin ja painoin keskelle tuikkukynttilän. Jouluaattona mietin kuumeisesti kattausta ja nämä löytyivät kaapin kätköistä -näin syntyi asetelma joulupöytään.


Kesän alennusmyynneistä löytyi ihana iso lyhty, jonka yksi lasi oli haljennut. Sain ostettua sen sulovilenimäisen halvalla. Jo kotimatkalla syntyi ajatus lasimosaiikista rikkoutuneen lasin päälle. Lyhty valaisi syksyllä terassillamme, mutta pääsi jouluksi kunniapaikalle olohuoneeseen.

Idearikasta, luovaa, ennakkoluulotonta ja kädentyöntäyteistä vuotta 2014!

-Sirpa-

4 kommenttia:

 1. Ihanaa! Tätä on odotettukin. Laitoin sut jo blogiluetteloonikin, niin näen heti uudet ja vanhat "väkerryksesi". Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tarviin varmaan apujasi tän teknisen toteutuksen kanssa, ei ole ihan vielä kaikki toiminnot hallussa ;)
   Ihanaa uutta vuotta myös sinulle!

   Poista
 2. Minäkin lisäsin Sirpan väkerrykset blogiluettelooni :D Sellainen vinkki tuli mieleen, että kuvat kannattaa valmiiksi pienentää, muuten tulee tili äkkiä täyteen, ja niitä joutuu pienentelemään myöhemmin. Upeaa näpertelyvuotta 2014!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, Jenni. Kyselen sinulta tarkemmin noista kuvista... 😃

   Poista

Kaikenlaiset kommentit ovat tervetulleita. Kiitos kommentistasi!