keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kortteja, kortteja, keväisiä kortteja

Hei kaikille lukijoille! 

Blogissa on ollut hiljaista aika pitkään. Osittain kiire johtui kuopuksen ylioppilasjuhliin liittyvistä järjestelyistä ja itse juhlista, jotka onnistuivat hyvin. Äiti on siis onnellinen poikansa puolesta <3
Pääsyy hiljaisuuteen on jo pikään sairastamani vakava sairaus, joka on nyt aktivoitunut ja lopulta on tehty raskas päätös hoitojen lopettamisesta. Olen ns. palliatiivisessa hoidossa eli oireita hoidetaan, mutta ei enää itse sairautta. Blogiin päivitän vielä pari juttuja, joita olen kevään aikana väkertänyt. Sitten blogi jää elämään omaa elämäänsä. Toivottavasti joku löytää täältä vielä ideoita noista aikaisemmista postauksista. 

Nyt tulee korttigalleriaa, työohjeita ei niissä ole, mutta kuvathan kertovat enemmän kuin tuhat sanaa...vai miten se meni ;)


Sain kälyltäni kassillisen askartelukartonkia, -papereita ja muuta ihanaa ohjeistuksella: Tee joskus minulle niistä kortti. Tämä oli helppo valinta, koska hän tykkää linnuista, joten nimipäiväkortista tuli tällainen:


Kummitytön nimipäiväkortti on puolestaan tällainen:



Äitienpäiväkortin kukat taittelin suodatinpaperiympyröistä:

 

Ja sitten ylioppilas -aiheeseen. Kutsukortit syntyivät juhlakalun lapsuudenkuvan inspiroimana:


Onnittelukorteissa menin aika perinteisellä linjalla. Tässä oman poikani kortti (yksityiskohta sisäpuolella viittaa lahjaan) ja alempana veljeni pojan kortti. Kaksi tärkeää juhlaa osui siis päällekkäin, mutta siitäkin selvittiin -järjestettiin juhlat kahtena päivänä ;)



Siirryn tästä nyt puutarhaan tankkaamaan "aurinkoenergiaa". Lisää päivitän, kun saan kuvattua. Kiitos jo tässä vaikeessa lukijoille kannustavista kommenteista! Ihanaa on ollut jakaa kanssanne kaikki nämä väkerrykset <3 <3

 -Sirpa <3
P.S. Nyt kuka tahansa voi kommentoida ilman hyväksyntääni.